Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Συμμετοχή του Συλλόγου Γονέων στην επιτροπή διαβούλευσης για το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό του Δήμου Θηβαίων

Ο Σύλλογος συμμετείχε στην επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Θηβαίων για την έγκριση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού του Δήμου.
Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Συλλόγου παραδόθηκε κείμενο με τις προτάσεις του Δ.Σ. οι οποίες θα πρέπει να συμπεριληφθούν στο τεχνικό πρόγραμμα για το 2014 αλλά και σε οποιονδήποτε μελλοντικό σχεδιασμό. Οι προτάσεις περιείχαν 18 σημεία από αυτά που αναφέρθηκαν στην προηγούμενη συνέλευση και αφορούν σε ένα σχέδιο δράσης για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών μας και της παιδείας. 
Δημιουργήθηκε διάλογος ο οποίος περιστράφηκε γύρω από την αδυναμία εκπόνησης φιλόδοξου σχεδίου επενδύσεων στα θέματα που έθιξε ο σύλλογος, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.
Ο Σύλλογος αναγνωρίζει την δύσκολη χρονική στιγμή για την οικονομία. Ωστόσο θεωρούμε ότι δεν θα πρέπει να αφήνουμε στην τύχη και για οποιονδήποτε λόγο το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας εξαιτίας οποιασδήποτε συγκυρίας κι αν προκύψει. Κατόπιν τούτου επιμένουμε στις θέσεις μας και πιστεύουμε ότι πάντα υπάρχει απάντηση και λύση για όλα τα προβλήματα, όποια κι αν είναι η κατάσταση της οικονομίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου